ANA BIRCHALL (PSD): Ministrul de Finante lucreaza la o REFUNDAMENTARE a CODULUI FISCAL

EUGEN TEODOROVICI si echipa sa de la Ministerul de Finante vor prezenta o refundamentare a CODULUI FISCAL, a declarat vineri la postul de radio RFI deputatul PSD, ANA BIRCHALL, membra a Comisiei de Buget-Finante.

In opinia ANEI BIRCHALL, “domnul TEODOROVICI si echipa sa sunt datori sa explice tehnic fundamentarea masurilor prevazute in acest moment in CODUL FISCAL. Nu vreau sa spun nici ce se va adauga, nici ce se va scoate, daca se va adauga, daca se va scoate ceva”.

CITESTE SI: REACTIA lui LIVIU DRAGNEA dupa cererile de dialog lansate de UNPR si PNL 

ANA BIRCHALL saluta invitatia UNPR la consultari pe tema CODULUI FISCAL: “PSD prin vocea presedintelui interimar, domnul LIVIU DRAGNEA, saluta initiativa venita din partea UNPR, venita din partea domnului vicepremier GABRIEL OPREA si confirma participarea la aceste intalniri cu scop tehnic a domnului ministru de Finante, EUGEN TEODOROVICI”.

ANA BIRCHALL critica repozitionarea liberalilor pe tema CODULUI FISCAL: “Personal, imi este greu ca si membru al Comisiei de Buget-Finante sa inteleg de ce liberalii au votat, articol cu articol si in comisie si in plenul Camerei si la o luna de zile s-au razgandit”.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Deschiderea la dialog a UNPR-ului este un SEMNAL BUN 

ANA BIRCHALL si-ar dori ca disputele politice pe tema CODULUII FISCAL sa inceteze: “Nu vad motivul pentru care acest COD FISCAL atat de important, alaturi de alte teme, dar vorbim punctual de CODUL FISCAL, sa fie acum un camp de batalie politica, demagogica intre diverse persoane sau formatiuni politice. Cred ca trebuie sa iesim din aceasta logica”.

Intrebata daca nu o deranjeaza ca invitatia UNPR vine cand VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA sunt in vacanta, lucru ce lasa impresia ca nu exista o comunicare in coalitie, ANA BIRCHALL a raspuns: “Nu este nici un conflict in coalitie, nu a existat asa ceva si este foarte bine ca se fac pasi importanti pentru a gasi o cale de dialog, o cale de a rezolva acest impas in care suntem acum”.

Sursa foto: realitatea