ANA MARIA BRANZA explica esecul de la Campionatele Mondiale de scrima

ANA MARIA BRANZA explica esecul inregistrat de echipa nationala feminina de spada a Romaniei la Campionatele Mondiale de scrima de la Kazan.

ANA MARIA BRANZA, una dintre cele mai apreciate sportive ale Romaniei spune ca nu s-a regasit in 2014 si ca nu mai are incredere in ea, desi in 2013 a fost numita cea mai buna spadasina a lumii.

“S-a incheiat un sezon care din punctul meu de vedere seamana mai mult cu Londra 2012 decat cu 2013, un sezon in care nu m-am regasit, nu m-am bucurat de scrima. Am mers de cele mai multe ori acolo pentru ca trebuia. Nu stiu de unde vin aceste probleme. M-a durut ca nu am fost in stare sa iau o medalie, m-a durut faptul ca nu am reusit sa imi duc la indeplinire obiectivul”, a spus ANA MARIA BRANZA pentru Prosport.

Citeste si: ROMANIA, CAMPIOANA EUROPEANA LA SPADA

“La mine este o problema, pentru ca Ana Branza de anul trecut, campioana pe care o vedeau toti anul trecut, cumva s-a pierdut, s-a speriat si si-a pierdut increderea in ea”, a continuat aceasta.

Citeste si: Ana Maria Branza a mai castigat o medalie de aur la Budapesta 

Pentru prima oara in ultimii cinci ani, echipa nationala feminina de spada a Romaniei n-a luat medalie la Campionatele Mondiale.