Ana Maria Prodan a pus FBI-ul pe urmele fratilor Becali!

Ana Maria Prodan si fratii Becali se „razboiesc” de cativa ani incoace, insa niciuna dintre parti nu pare dispusa sa dea inapoi. Astfel, impresara casatorita cu antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a apelat la agentia americana FBI solicitand o ancheta.

Agentii Biroului Federal de Investigatii (FBI) au fost sesizati de Anamaria Prodan si au demarat o ancheta care-i are in prim plan pe fratii Becali.

Anamaria Prodan a decis sa treaca la fapte dupa ce fratii Becali au insinuat ca Wesley a fost ademenit la Steaua prin alte mijloace decat cele contractuale. Astfel, sotia antrenorului Stelei, care detine si cetatenia americana, i-a reclamat pe fratii Becali la FBI!

“Aceasta situatie a scapat de sub control. Din cauza domnului Victor Becali, asupra familiei mele planeaza tot felul de lucruri murdare. Eu nu mi-am permis in viata mea sa jignesc familia Becali, ba dimpotriva”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena 1.

Anamaria Prodan i-a reclamat pe fratii Becali la FBI si in urma cu sapte ani si sustine ca pentru foarte mult timp acestia au evitat-o de frica.

“In urma cu 7 ani au fost probleme cu amenintari la adresa familiei. Si atunci a fost sesizat FBI-ul prin intermediul Ambasadei. Vom solicita daune pentru prejudiciul de imagine adus la adresa doamnei Reghecampf”, a declarat si Dan Idita, avocatul Anei Maria Reghecampf.

Sursa foto: gsp.ro