Ana Maria Prodan dezvaluie lucruri de culise din scandalul Reghecampf – fratii Becali

Impresarul Ana Maria Prodan s-a hotarat sa dezvaluie o serie de amanunte de culise din cadrul scandalului dintre antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf si fratii Ioan si Victor Becali. Sotia tehnicianul Stelei a povestit care a fost reactia lui Gigi Becali dupa ce a vazut cum degenereaza lucrurile intre Reghe si verii sai.

Ana Maria Prodan a dezvaluit ca Laurentiu Reghecampf i s-a plans lui Becali de modul in care este tratat de cei doi frati impresari. Patronul Stelei i-a transmis lui Reghecampf ca si el este deranjat de comportamentul acestora, considerand ca “fac rau familiei”.

“Sotul meu a avut o discutie cu Gigi Becali referitor la problema implicarii fratilor. Nu era normal ca antrenorul lui Becali sa fie atacat in permanenta de familie. Sunt niste lucruri care n-ar fi trebuit sa le spun, dar nu mai pot sa tac… E adevarat ca lui Gigi Becali nu i-a placut aceasta situatie niciodata si ne-a cerut sa nu bagam in seama atacurile verilor sai”, a povestit Ana Maria Prodan la postul Sport.ro.

“Pentru mine, acesti frati nu exista. Daca in fotbal Reghecampf, Argaseala si Stoica nu vor sa accepte anumiti jucatori, nu vor sa-i accepte din cauza randamentului, a valorii. Dar atatia jucatori sunt impresariati de cei doi frati, incat discutia nu-si are rostul”, a precizat Prodan.

Intre familia Reghecampf si fratii Becali a izbucnit un conflict de proportii in ultimele luni, pe masura ce sfera de influenta a sotiei antrenorului a crescut gratie jucatorilor pe care ii are sub contract.

Sursa foto: realitatea.net