Ana Maria Prodan, declarata persona non grata de Mircea Sandu si Victor Piturca

Mircea Sandu si Victor Piturca, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si selectionerul nationalei au demarat procedura prin care vor sa o declare pe impresara Ana Maria Prodan persona non grata, informeaza site-ul gsp.ro.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a initiat procedura in urma careia sotia antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf va fi declarata persona non grata. Initiativa le apartine lui Mircea Sandu si Victor Piturca, si vine in urma atacului violent pe care Ana Maria Prodan l-a declansat impotriva selectionerului tricolorilor.

Citeste si: Ana Maria Prodan il desfiinteaza pe Victor Piturca

Sursa citata noteaza si faptul ca Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), s-a delimitat de aceasta actiune a lui Mircea Sandu si Victor Piturca prin intermediul unei scrisori oficiale pe care Don Corleone a remis-o FRF.

PERSONA NON GRATA: Conform statutului FRF, articolul 25: “O persoana non grata nu este agreata in structurile fotbalului si nu are dreptul sa participe la nicio activitate de fotbal, ca voluntar sau intr-o functie remunerata” acesteia i se interzice:

a) sa ocupe o functie aleasa sau numita, voluntara sau remunerata, in cadrulFRF/LPF/AJF sau in cadrul unei structuri sportive afiliată la FRF sau AJF;

b) sa reprezinte un club sau o asociatie judeteana de fotbal afiliate la FRF/LPF/AJF;

c) sa aiba acces la vestiare, in tunel sau in incinta terenului de joc si pe banca de rezerve, cu ocazia oricarui joc oficial sau amical.

2 Orice club care nu respecta prevederile de la alin.1, lit. a), b) si c) si nu se delimiteaza in mod public si fara echivoc de declaratiile, atitudinile si actiunile persoanei declarata non grata, va fi sanctionat cu scaderea a 3 – 6 puncte si cu penalitate sportiva de la 100.000 de lei pana la 500.000 de lei”.

Sursa foto: reginele.ro