Ana Maria Valceanu, adolescenta disparuta din Gorj, a fost gasita. UPDATE

Politistii din Gorj s-au aflat in alerta tot weekendul, dupa ce o adolescenta, Ana Maria Valceanu, in varsta de 16 ani, a fost rapita de un barbat ce fusese condamnat pentru viol. Cel care ar fi rapit-o pusese ochii pe ea de multa vreme si a actionat cu un complice, potrivit politistilor.

UPDATE

Duminica, ora 22.30: Fata de 16 ani data disparuta in satul gorjean Moi a fost gasita de politisti intr-o localitate invecinata, in casa unui prieten al barbatului care ar fi rapit-o. Adolescenta a fost dusa la Politia Rovineri, unde va fi audiata. Se pare ca rapitorul ar fi reusit sa fuga intr-o padure. 

Mama fetei, Carmen Valceanu, a gasit mesaje de amenintare in telefonul fiicei sale abia duminica. Adolescenta de 16 ani din judetul Gorj este cautata acum de politisti, dupa ce parintii acesteia au anuntat disparitia ei. Barbatul care ar fi rapit-o are 30 de ani si este recidivist, executand o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol.

Adolescenta este din satul Moi, aflat in apropierea orasului Rovinari, si ar fi corespondat cu barbatul pe internet. Politistii au descoperit intr-o padure din apropierea satului haine care se presupune ca ar apartine adolescentei. Anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca fata nu ar mai fi in viata.

Foto: RTV