Ana Morodan, ”Contesa Digitală”, sub control judiciar! A comis-o grav

Ana Morodan, supranumită ”Contesa Digitală”, a fost reținută de polițiști și, ulterior, plasată de judecători sub control judiciar pentru 60 de zile. Cunoscuta influenceriță, în vârstă de 38 de ani, s-a ales cu un dosar stufos în care se regăsesc trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Update: Ana Morodan a revenit cu o nouă reacție după evenimentele reprobabile în centrul cărora se află în aceste zile. „Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită!

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru„, a transmis Ana Morodan, pe Facebook.

Știre inițială

„Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să-l transmit și să-l influențez asupra nimănui. Legat de droguri, nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic care conține Benzotamină și atât”, a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan este acuzată de producerea, marți, unui accident, după ce nu a ignorat semnalele oamenilor legii. „Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale”, se arată în comunicatul de presă transmis de poliție. Polițiștii au vrut să o testeze „pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”.

Ulterior, Ana Morodan a fost condusă la sediul INML, unde femeia a refuzat să fie testată, mai transmite Poliția, care precizează că i s-a întocmit un dosar de cercetare penală și că i s-a suspendat permisul. Câteva ore mai târziu, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că aceasta avea permisul suspendat în urma incidentelor de la prânz.

„De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicatul poliției. Ana Morodan a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar ulterior „în baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”.

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor cu 470.000 de fani pe Instagram. Ea deține și un magazin online, unde comercializează haine de la propriul brand.