ANAF, in VIZITA la mall-uri, hypermarket-uri, dezvoltatori si retailul de bricolaj

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput verificari la mai multe mall-uri si hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Billa sau cora, dar si la retailerul de bricolaj Bricostore, vizand bilanturile pe ultimii cinci ani, informeaza Mediafax.

Verificarile au fost incepute in cursul lunii august, inspectorii fiscali analizand bilanturile si toate actele contabile pentru zece companii.

Printre firmele vizate se numara centrele comerciale AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Bucuresti Mall si Plaza Romania din Bucuresti, detinute de Bucuresti Mall Development and Management, firma grupului turc Anchor.

CITESTE SI: Primele statistici ANAF dupa CONTROALELE la MANELISTI si INTERLOPI EVAZIONISTI

De asemenea, inspectorii verifica hypermarket-urile Billa Romania si Cora (Romania Hypermarche).

Pe lista Fiscului se mai regasesc distribuitorul de bauturi spirtoase PP Distributors – Romania, magazinul de haine Peek & Cloppenburg si retailerul de bricolaj Bricostore.

CITESTE SI: ANAF EFECTUEAZA CONTROALE FARA NUMAR LA CAMATARI SI MANELISTI

Inspectorii antifrauda verifica daca bilanturile financiare sunt depuse la zi in aceste unitati si dacă au fost platite toate taxele datorate statului.

Sursa foto capital