ANAF isi deschide MAGAZIN ON-LINE cu MARFURI CONFISCATE

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza sa isi deschida un MAGAZIN ON-LINE pentru vanzarea PRODUSELOR CONFISCATE, a anuntat, vineri, presedintele institutiei, DRAGOS DOROS, informeaza Agerpres.

El a precizat ca acesta va functiona ca orice alt MAGAZIN ON-LINE, insa produsele vor putea fi si licitate. “Pentru anumite produse, preturile vor fi fixe, dar pentru altele pretul se va stabili prin licitatie”, a explicat Doros. In prezent, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) vinde, in magazinele sale din tara, produse diverse, de la camere video, care pot fi achizitionate cu 4.400 lei bucata, pana la chiloti, pentru care pretul este 3 lei/bucata, conform datelor institutiei.

In Bucuresti, la magazinul din strada Mariuca, Fiscul vinde bunuri confiscate in vederea valorificarii acestora. In magazin se gasesc cercei, bratari sau lanturi de argint si aur cu preturi ce ajung pana la 100 de lei, dar si produse alimentare precum arahide in ciocolata cu 5 lei si guma de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vand tenisi cu 4 lei bucata, palarii cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei si fuste de dama cu 6 lei. Conform reprezentantilor institutiei, cand sunt stocuri mari de produse, acestea se vand engros si se organizeaza licitatie.

Sursa foto: realitatea