Intalnire intre ANAF si TRUSTUL INTACT la Ministerul Finantelor: ANAF incepe demersul pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate. UPDATE

Vineri, cu incepere de la ora 12.00, va avea loc,  la sediul MINSTERULUI FINANTELOR PUBLICE a o intalnire cu reprezentanti ai ANAF si cei ai TRUSTULUI INTACT, a anuntat ANAF pe pagina sa de Facebook. 

UPDATE 19:07: ANAF a anuntat vineri seara, dupa ce s-a intalnit cu reprezentantii Antena TV Group SA, ca va incepe procedurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in urma sentintei pronuntate in cadrul procesului ICA – Dan Voiculescu.

“In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate”, se arata intr-un comunicat al Fiscului.

Vineri, incepand cu ora 12.00, a avut loc la o intalnire a sefului ANAF cu reprezentanti ai trustului Intact. 

“Conducerea ANAF a raspuns solicitarii facute de reprezentantii Antena TV Group SA si a avut o intalnire la sediul institutiei. 

In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia”, a precizat Fiscul, vineri seara. 

Stire initiala

La discutii va participa presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, reprezentanti ai Antenelor si oficiali din Ministerul Finantelor, condusi probabil de seful cabinetului ministrului, Vlad Voiculescu. 

„Președintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, și i-a invitat pe reprezentanții legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice.

La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului- Ministru”, se arata pe pagina de Facebook a ANAF.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea