ANAF-ul a inceput sa RECUPEREZE PAGUBA de la primarul ROBERT NEGOITA

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) scoate la licitatie un teren al lui ROBERT NEGOITA, primarul Sectorului 3 al Capitalei. Actiunea Fiscului vine in conditiile in care, potrivit celor mai recente date publice, edilul social-democrat are datorii de peste 232 milioane lei la bugetul de stat, informeaza Agerpres.

Terenul intravilan in cauza are 402 metri si e situat in localitatea Popesti-Leordeni, aflata in apropiere de Bucuresti. Licitatia este programata pentru data de 29 septembrie, la ora 10:00, iar pretul de pornire este 84.800 de lei, potrivit anuntului publicat pe site-ul institutiei. Licitatia e organizata la la sediul din Capitala al ANAF, str. Lucretiu Patrascanu nr. 10, chiar in sectorul pastorit de Negoita, unde se vor prezenta ofertele de cumparare scrise cu pretul de pornire.

CITESTE SI: ANAF A PUBLICAT LISTA PERSOANELOR FIZICE DATORNICE LA STAT. NEGOITA, BECALI SI PRIGOANA IN TOP.UPDATE

Ultima zi de depunere a dosarelor este 28 septembrie 2016, ora 15:00. Pentru a participa, printre altele, doritorii trebuie sa aduca dovada platii taxei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei in contul RO10TREZ4215067XXX002833 la Trezoreria Operativa Ilfov, beneficiar fiind AJFP Ilfov.

Sursa foto: adevarul