Anamaria Prodan a fost amenintata de extremisti sauditi

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor principal al sauditilor de la Al Hilal pentru urmatoarele doua sezoane, fostul tehnicial al Stelei avand parte de o prezentare oficiala fastuoasa.

Pe langa echipa tehnica din care nu lipseste preparatorul fizic Thomas Neubert, Reghecampf este insotit in Arabia Saudita de sotia si totodata managerul sau, Anamaria Prodan, una din prezentele cele mai nonconformiste din lumea sportiva din Romania.

In presa locala au aparut detalii despre comportamentul sotiei lui Reghecampf, unul total contrastant cu stilul de viata a celei mai mari tari din Peninsula Araba.

Astfel, Prodanca a ajuns subiect de discutie pe site-urile si pe forumurile saudite, iar extremistii au luat-o pur si simplu razna la auzul vestii ca sotia lui Reghecampf ar putea aparea in ipostaze sexy si in tara lor.

Imaginea pe care si-a construit-o Anamaria Prodan in Romania nu este deloc pe placul sauditilor, care sunt decisi sa ia atitudine in cazul in care impresara va avea acelasi comportament ca in tara noastra.

“Daca apare dezbracata si la noi, o batem cu pietre pina pleaca la ea in tara!”, suna cel mai dur dintre mesajele la adresa sotiei antrenorului lui Al Hilal. Arabia Saudita este o tara musulmana, unde exista locuri in care femeile nu au voie nici macar sa conduca o masina sau sa mearga pe bicicleta. Daca va calca strimb, Anamaria Prodan risca sa intre in atentia Comitetului pentru Promovarea Virtutii si Prevenirea Viciului, un fel de politie religioasa.