Anamaria Prodan a fost combinată cu un cunoscut om politic! Ce declară acesta

Codrin Ștefănescu a recunoscut în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D că a avut o relație amoroasă, timp de un an, cu Anamaria Prodan, însă acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte ca aceasta să-l cunoască pe Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă relația dintre cei doi nu a durat foarte mult, Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au păstrat o relație de prietenie a mai dezvăluit politicianul.

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul asta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-să mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, țoată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmplă cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”, a spus Codrin Ștefănescu.

Sursa foto: instagram