Anamaria Prodan a recunoscut în direct la TV! Ce avere a strâns impresarul

Anamaria Prodan a vorbit, într-o emisiune TV, despre averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor din televiziune şi din fotbal. Mai mult, aceasta recunoaşte că are foarte mulţi bani şi nu se fereşte să o arate atunci când este cazul.

Anamaria Prodan adoră să se răsfețe în lux, iar în ultimii ani pare că a făcut și un hobby din a-și etala viața opulentă pe reţelele de socializare. Mai mult, se pare că soția lui Reghe este adeptul vorbei „După muncă și răsplată!”, motiv pentru care nu este afectată de gurile rele care o critică pentru sumele enorme pe care le cheltuie pe bijuterii sau genți. Aceasta a vorbit deschis, într-un interviu televizat,  despre câți bani are în conturi.

Anamaria Prodan a recunoscut ce avere are

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: UN RAPPER CELEBRU ȘI-A CONSTRUIT PROPRIUL ORAȘ! CUM SE VA NUMI ACESTA ȘI CE MONEDĂ VA FI VALABILĂ ACOLO

„Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai adăugat ea la o emisiune TV.

Sursa foto: adevarul