Anamaria Prodan a transmis un comunicat oficial referitor la divorțul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut, luni așa cu anunțase în urmă cu câteva zile, publică decizia referitoare la divorțul de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria a acceptat divorţul şi declară că-l iartă pe soţul său și îl așteaptă să revină în sânul familiei, acolo unde a cunoscut „adevărata fericire” și a atins „culmile succesului”.

„Tatal copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura. Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta! Tocmai de aceea. noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!”, a scris Anamamaria Prodan.

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim,  nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta  putem noi, familia, sa-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând  răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!

Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FATA TUTUROR SI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. IN VIAȚA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SA SI LE IA SINGUR! ALEGETI MEREU SA FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPTII DINTRE PROSTI! CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE SI RESPECT ABSOLUT! “, se arată în comunicatul transmis de Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram