Anamaria Prodan, atacuri în rafală la adresa lui Reghe: ”Să nu rămână Motanul Încălţat!”

Anamaria Prodan este de neoprit și continuă să lanseze atacuri în rafală la adresa lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul cu care se află în plin divorț după ce acesta a ales să-și întemeieze o nouă familie alături de iubita sa actuală, Corina Caciuc.

”Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă! Deja lumea te râde şi te strigă ‘Ursul păcălit păcălit de larvă‘”, a scris Anamaria Prodan pe o rețea de socializare.

”Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor. Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, a răbufnit Anamaria Prodan.

„Laurenţiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos. Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc, faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază„, a mai scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Instagram