Anamaria Prodan, blestemată? Mesajul primit de impresară din partea vrăjitoarelor din România

Anamaria Prodan are în ultima perioadă multe probleme cărora impresara le face față cu brio. Totuși, excluderea din afacerea Dennis Man, eșecul lamentabil de la Hermannstadt, accidentarea groaznică suferită de fiica ei, telefoanele ascultate de procurori, zvonul divorțului de Reghe, dar și cel legat de o presupusă amantă a antrenorului să fie doar un șir nesfârșit de ghinioane sau este vorba de un blestem?

Coform sport.ro mai mulți cunoscuți i-ar fi transmis Anamariei Prodan că „nu te-au uitat vrajitoarele, au spus ca le-ai distrus afacerea si vor sa fie ochi pentru ochi. Ne-au spus sa iti transmitem ca au facut adunare la miezul noptii in cimitir si au dezlantuit puterea magiei negre asupra ta. Banii pierduti la transferul lui Man sunt doar o parte din ceea ce vei pati, daca nu vii sa iti faca dezlegarea”, scrie  sport.ro.

Anamaria Prodan a declarat deseori că nu crede în magie și vrăjitoare. Mai mult a fost un martor important în procesul dintre prietena sa, Oana Zăvoranu, și câteva vrăjitoare din România.  Impresara a depus o mărturie în fața judecătorilor în care a demonstrat că Oana Zavoranu a fost terorizată și a fost supusă la presiuni psihologice imense, ajungănd sa le dea 500.000 de euro sub diverse forme.

Tribunalul București le-au condamnat, inițial, pe vrăjitoare la pedepse între 7 si 15 ani de inchisoare pentru fapte cu violență, înșelăciune și mărturie mincinoasă, dar pedepsele la apel au fost mult mai blânde.

Sursa foto: instagram