Anamaria Prodan continuă atacul la verii Becali: „Se dau în primire unul pe altul!”

Anamaria Prodan este dezlănțuită și continuă atacurile dure la adresa verilor Gigi și Ioan becali după ce aceștia au sărit-o din schemă în timpul transferului lui Dennis Man de la FCSB la AC Parma.

Anamaria Prodan a spus  că Giovanni Becali  nu putea să negocieze pentru transferul lui Dennis Man în Serie A din cauza interdicției primite în urma condamnării din „Dosarul Transferurilor”.

„Eu sunt mulțumită și mândră de tot ce am făcut la acest transfer. Nimeni nu poate să-mi ia asta. Dennis a fost presat, a fost pus să rezilieze contractul cu mine. Gigi i-a zis că i-ar plăti el pagubele, dacă pierde procesul cu mine. El și părintele lui au fost forțați să semneze. Asta se întâmplă doar la Steaua.

Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal. Gigi Becali îl bagă și mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul. Aici îl scot eu. Patronul Stelei nu realizează ce vorbește. Giovanni Becali n-a făcut nimic! Eu am făcut totul!

Gigi Becali n-are nici ofertă de 13 milioane. Dacă nu minte, să arate oferta! Nu există această ofertă! Niciodată. Sunt bonusuri multe, pe care eu le-am pus, cu Gigi Becali.  Eu nu am nicio problemă cu Giovanni, putem lucra împreună că facem bani împreună.

Citește și: Războiul dintre Becali și Anamaria Prodan a ajuns la faza cu jigniri și amenințări: „Șobolăneii Giovanni și Gigi, ciocul mic, că arunc foc pe nări!”

Giovanni îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, la semnat. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicție pe viată și apare la televizor și vorbește de transferuri. Când Gigi spune că Giovanni s-a ocupat de toate și a negociat și a adus ofertele înseamnă că Giovanni lucrează. Nu cred că suntem o țară de tâmpiţi, ca să ne gândim că Giovanni stă acasă şi doarme, că e bătrân și nu mai poate, și visează Gigi Becali că îi aduce oferte. Practic, se dau în primire unul pe altul. E jenant și hilar.

Dacă Giovanni a adus doar un număr de telefon, Gigi nu mă poate da pe mine la o parte. Gigi Becali are o problemă mare, o frustare, că o femeie poate să facă lucruri mari, el neavând lângă el o asemenea femeie”, a declarat Anamaria Prodan, vineri seară, la Look Sport.

Sursa foto: sport