ANAMARIA PRODAN DEZLANTUITA: Imi bag …in familia MA-SII si va …..in GAT! AUDIO

Impresarul Anamaria Prodan a luat foc din cauza unui transfer si a folosit un limbaj de cartier, suparata pe faptul s-a incercat eliminarea ei din schema, informeaza Cancan.

Pe adresa jurnalistilor de la cancan.ro a sosit o inregistrare cu Anamaria Prodan, cel mai in voga impresar din Romania. Sexy-impresara foloseste un limbaj dur si s-a ”dezlantuit” la telefon din cauza unui transfer. Cel mai probabil, sotia lui Laurentiu Reghecampf discuta cu Virgil Colfescu, iar in ecuatie mai intra si Alessandro Acri, un cunoscut agent din Italia, dar si scouter la AC Milan. 

„Virgile, imi spui si mie in @#$ mea ca trebuie sa semneze Craiova actele, a treia parte pentru Verona? @#$ mea… Imi spui sau nu-mi spui? Ca e jucatorul meu… Ca daca nu, nu mai reziliez niciun contract cu Craiova si mai faceti @#$ transferul. Las-o in @#$ mea… Suntem prieteni, prieteni dar eu stau si nu stiu nimic. Tu lucrezi, tu faci in @#$ mea, iar tu nici bunul simt macar sa-mi dai un mesaj. Spune-i lui Acri ca-mi bag @#$ in familia ma-sii si va %*& in gat ca faceti transferul asta fara mine cand o zbura porcul. Ca-s a treia parte din contract si va luati la %*& toti!”, sunt vorbele suburbane din discursul „doamnei” Anamaria Prodan.

Citeste articolul complet si asculta inregistrarea AUDIO AICI.

Sursa foto: jurnalul