Anamaria Prodan este distrusă! Ce se întâmplă, de fapt, cu mama sa, Ionela Prodan

Anamaria Prodan este distrusă! Ionela Prodan, mama sa și una din cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România, se află în stare extrem de gravă. Un reporter Huff.ro a obținut în exclusivitate, informații despre starea ei de sănătate. O asistentă de la spitalul ELIAS a dezvăluit pentru sursa citată care este de fapt starea ei reală de sănătate.

Conform unei asistente care se ocupă de cazul Ionelei Prodan, îndrăgita vedetă de muzica populară este în fază terminală, șansele ei de supraviețuire fiind de 1%. „În momentul în care a fost adusă la spitalul nostru, Ionela Prodan era în stare foarte gravă. Medicii spitalului au făcut tot ce au putut. Cu toții am depus toate eforturile să reușim să o stabilizăm, însă din păcate corpul doamnei Prodan nu mai reacționează.”, a declarat asistenta de la Elias în exclusivitate pentru Huff.ro.

Doar aparatele o mai țin în viață pe Ionela Prodan

„În această dimineață (n.red. duminică) am prezentat din nou familiei detalii despre cazul doamnei Prodan. Din păcate corpul doamnei Ionela Prodan nu mai este capabil să lupte cu multitudinele de afecțiuni și nu reacționează la tratament. În acest moment doamna Prodan trăiește datorită aparatelor. Așteptăm decizia familiei, mai precis a Anemaria care este cea care trebuie să hotărască ce se întamplă cu mama sa în viitor”, a spus asistenta pentru Huff.ro.

Mesajul emoționant al Anamariei Prodan

„Iubirea vieții mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ți-așda jumătate din al meu…Aş opri timpul tău si l as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere…. sa nu ne arate nimeni cu degetul …. sa fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni!  Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. sa rămâi plina de viaţă și de cântec…. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….

Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea , sa te alint și sa te răsfăț….Să te gădil pana te enervezi pe mine și ma alergi in jurul mesei….”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Facebook.

Sursa text: huff.ro