Anamaria Prodan, GEST EXTREM facut de frica ARABILOR!

ANAMARIA PRODAN isi urmeaza sotul in ARABIA SAUDITA in numai doua luni. Sotia antrenorului lui Al Hilal stie ca merge intr-o tara destul de restrictiva si riguroasa, in special atunci cand vine vorba de religie.

In septembrie, PRODANCA si Reghecampf isi incep aventura in ARABIA SAUDITA, urmand a se muta cu tot cu familie in capitala Riyadh.

Citeste si: ANAMARIA PRODAN A FOST AMENINTATA DE EXTREMISTI SAUDITI

Sexy-impresara a facut cateva schimbari radicale pentru aceasta schimbare, iar tabloidul Click! a aflat ca a inceput cu tatuajele. Astfel, ANAMARIA PRODAN a suferit, la propriu, din aceasta cauza. Sotia lui Reghe si-a modificat tatuajul de pe bratul drept, care reprezenta “Steaua lui David”, cunoscuta fiind rivalitatea dintre evrei si musulmani.

Schimbarea s-a petrecut in urma cu o luna, iar acum PRODANCA are un soare pe brat.

“Ana avea tatuat simbolul evreiesc «Steaua lui David» pe mana si a mers la un salon de tatuaje din Bucuresti, pentru a i se face un altul peste acesta.

Citeste si: SEICII DE LA AL-HILAL AU VORBIT CU REGHECAMPF DESPRE ANAMARIA PRODAN

Din pacate, salonul unde s-a petrecut actiunea nu si-a dorit publicitate, astfel ca Prodanca s-a prezentat fara camerele de luat vederi de la reality-show-ul pe care il are la Euforia tv. Acest episod nu se va vedea in toamna pe micile ecrane la tv”, a povestit un apropiat al impresarei pentru sursa citata.

Sursa foto: click.ro, realitatea.net