Anamaria Prodan i-a ”pus” cruce lui Reghe: ”Pentru noi, este mort!”

Anamaria Prodan s-a hotărât să pună capăt războiului mediatic pe care îl poartă cu Laurențiu Reghecampf, încă soțul său. Impresara i-a transmis, pe contul său de Instagram, un mesaj tranşant antrenorului principal de la CSU Craiova cu care se află în proces de divorț.

Anamaria Prodan a scris că subiectul este încheiat şi că Reghe este mort pentru ea şi familia ei. „Acestea fiind spuse, subiectul Reghecampf a dispărut din inima, ochii si sufletul familiei mele. Suntem aici pt Dvs presa si prietenii oricând eu si copiii mei demni si “proud of us”.

Aceasta a fost pedeapsa si lecția pe care familia specimenului Reghecampf a predat-o “domniei sale “, la nivel national si international. Pentru mizeriile de o viața pe care le a făcut fiecărei familii si fiecărui copil pe care Dumnezeu i le-a dat si de care cu atâta ușurintă si golanie si-a batut joc.

Pentru noi, personajul REGHECAMPF este mort si din aceasta secunda, nimeni din superba noastră familie NU-I MAI PRONUNTA NUMELE SPECIMENULUI REGHECAMPF. I S-A DAT BLOCK SI IGNORE DE CĂTRE NOI …. ANYWAY fiecare pasare pe limba ei piere “ AMIN! Anamaria, Rebecca, Sarah si Laurentiu jr.”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram