Anamaria Prodan: ”Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi!”

Anamaria Prodan a revenit cu noi clarificări referitoare la posibilul divorț de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, care ar fi plecat de acasă, că ar fi existat scandal cu Poliția şi despre o posibilă amantă a fostului antrenor de la FCSB.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Anamaria Prodan, conform Spynews.

Citește și: Divorț Reghecampf-Prodan. Scandal uriaș la vila familiei de la Snagov

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Playsport.ro.

Zvonurile despre un presupus divorţ între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au apărut la doar două săptămâni după ce celebrul cuplu şi-a reînnoit jurămintele după 15 ani de relaţie.

Sursa foto: facebook