Anamaria Prodan, reacție furibundă după apariția pozelor cu ea goală-pușcă! Foto

Anamaria Prodan a oferit o primă reacție după ce, luni seară, au apărut în spațiul online o serie de fotografii în care impresara în vârstă de 49 de ani apărea goală-pușcă, în ipostaze demne de revista Playboy.

Anamaria Prodan a recunoscut pentru jurnaliștii de Click! că ea i-ar fi trimis, în luna septembrie, pozele numai soțului său, Laurențiu Reghecampf, și că fotografiile au fost sustrase din telefonul mobil al antrenorului de la CSU Craiova de către amanta acestuia, Corina Caciuc.

„M-am născut să vedeţi şi voi ceva frumos! Pentru că toată viaţa mea am luat din orice lucru rău doar partea bună, astăzi am să fac la fel şi vă promit că cine a îndrăznit să le publice va avea cât de curând o poză cu cătuşe la mâini. Asta pentru că nud ştim că arată penibil şi nu îşi permite”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click.ro.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara, pentru spynews.ro.

Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Vezi imaginile nud cu Anamaria Prodan pe Click.ro!

Sursa foto: click!