Anamaria Prodan scoasă din minți de un pictorial! Mesaj grosolan la adresa lui Reghe și a Corinei

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți după ce a văzut pictorialul de Crăciun care i-a avut drept protagoniști pe Laurențiu Reghecampf și iubita acestuia, Corina Caciuc. Impresara a lansat, în miez de noapte, un atac libidinos la adresa celor doi, motivul care a declanșat tirada de vorbe grele fiind, conform jurnaliștilor de la Playsport, faptul că, în urmă cu doi ani, se poza în rochie de mireasă în aceeași locație unde a fost realizată ședința foto în care au apărut Corina și Laurențiu.

„Reghe Limbă de aur face promisiuni și declarații amantei Gură de aur. Ce romantic. Ce decor de vis. Ce fericire. Vai de vai. Îl ia la mână pe Limbă de aur Gură de aur dacă facem comentarii. Câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția Limbuței de aur a făcut-o TOP acum 2 ani. Trebuie să-i învățăm să se îmbrace, să-i învățăm cum se stă cu mâinile la poze, că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile.

Grea viața de vedetă mai ales când te strigă lumea Gură de aur și pe tătăiță…scuze, Reghe Limbă de aur. Ne facem timp și le organizăm o ședință foto în decor adevărat de vis (urât), îi învățăm să stea natural în fața camerei, că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inundă. Și facem și retuș la bărbița Guriței de aur, dăm cu multă acuarelă pe piele să obținem o singură culoare a pielii, căci petele sunt și la propriu și la figurat. Aducem make-up profesional, haine adevărate de divă de aur luate pe măsuri, nu așa ca pe gard”, a zis Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, primul pictorial împreună! Foto în articol

„Limba de aur trebuie să facă curat în conturi și în buzunare, să scoată ce mai are că altfel e furtună, căci Guriță de aur mușcă Limbuța de aur imediat și dă sângele pe nas. Glumim și noi de sărbători cu voi, fără supărare, căci dacă e cu supărare și nu avem simțul umorului, nu ne interesează. Și poate ședința foto o să iasă…dar copia rămâne copie, toată existența doar o simplă copie. Și ședința foto…dacă am ceva timp, aranjată de fetele mele fabuloase și coordonată de băiatul meu de vis…o să semene. Dar niciodată nu o să răsară. PS. Poate le aducem aminte lui Limbă de aur și Gură de aur (căci ne-au interzis să le pronunțăm numele) că în fața unui copil trebuie să ai decența ca părinte (tată Limbă de aur) și Gură de aur…trebuie să înțeleagă că aurul dacă nu este de 9K nu este considerat bijuterie.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: captura video