Anamaria Prodan si Tibor Selymes au pus mana pe Sageata

Anamaria Prodan si Tibor Selymes au fost prezentati oficial la nou promovata Sageata Navodari, in functiile de presedinte si respectiv antrenor principal. Desi, oficialii echipei de la malul marii anuntasera ca s-au inteles cu Ilie Stan se pare ca lucrurile au stat altfel.

Anamaria Prodan, presedinte si Tibor Selymes, antrenor sunt oamenii carora oficialitatile orasului Navodari le-au inmanat Sageata, obiectivul fiind evitarea retrogradarii din Liga I, la finele sezonului 2013-2014.

Tehnicianul Tibor Selymes va avea un staff tehnic din care vor face parte Gica Butoiu, Ion Manu si Florin Tene, in timp ce Anamaria Prodan a anuntat ca va aduce 12 fotbalisti noi la echipa din Navodari. O mutare necesara in conditiile in care din lotul cu care Sageata a reusit promovarea au mai ramas doar sase jucatori: Vezan, Apostol, Tigoianu, Filip, Florin Popa si Anitoiu.

Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, cel care i-a prezentat pe cei doi la conferinta de presa a declarat ca echipa va avea un buget estimat la doua milioane de euro. Iata ce a declarat Anamaria Prodan in momentul prezentarii oficiale:

“Sunt sigura ca voi reusi. Am facut-o peste tot. Voi fi presedinte oficial dupa ce imi termin toate transferurile ca impresar. Sageata Navodari este cel mai important proiect in care am fost angrenata. Nu intentionez sa imprumut de la Steaua, nu le fac jocul”, a declarat Anamaria Prodan, care a mai ocupat functia de presedinte la alte 4 echipe pana acum, CS Buftea, FC Snagov, Concordia Chiajna si Universitatea Cluj.

Sursa foto: Telegraf