ANCA BOAGIU: Gestul lui ROBERT TURCESCU ar trebui URMAT si de candidatul la prezidentiale care este ofiter sub acoperire

Senatorul PDL ANCA BOAGIU a declarat, luni, ca, dupa anuntul de duminica al lui ROBERT TURCESCU, candidatul la Presedintie, care ar fi ofiter sub acoperire, ar trebui sa recunoasca si el acest lucru.

“Un om care recunoaste o vina este un om care pana la urma indiferent de celelalte argumente de ordin tehnic, procedural, este un om care are taria sa spuna «da, asta sunt»”, a spus Boagiu la RFI.

Citeste si: CORNELIU DOBRITOIU: Parchetul Militar ar trebui sa se AUTOSESIZEZE in cazul lui ROBERT TURCESCU

“Date fiind discutiile din ultima perioada legate de alti ofiteri sub acoperire si de alte persoane care ar fi colaborat sau ar colabora cu diverse servicii, cred ca este un gest pe care ar trebui sa-l faca si ofiterul sub acoperire despre care se tot vorbeste in ultima perioada si care nu recunoaste ca exista sau ca a existat. Ma pronunt in plan moral. Un om care tine cat de cat la conduita lui si e onest, recunoaste lucrurile pe care le-a facut”, a mai spus Boagiu.

Citeste si: Ce SANCTIUNI risca Robert Turcescu dupa ce a dezvaluit ca a fost OFITER ACOPERIT

Intrebata cum ar trebui sa reactioneze autoritatile in cazul ROBERT TURCESCU, senatorul PDL a raspuns: “Sunt convinsa ca autoritatile romane au fost consolidate, o buna parte dintre ele, cel putin cele care protejeaza statul de drept. Din pacate, cele care au trecut sub tutela lui Ponta sunt convinsa ca nu vor reactiona. Dar cele care reprezinta statul de drept si apara statul de drept sunt convinsa ca vor reactiona, asa cum au facut-o si pana acum si vor lupta pentru pastrarea democratiei in Romania”.

ROBERT TURCESCU a recunoscut duminica faptul ca a fost ofiter acoperit al Ministerului Apararii.