Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie! Anunțul făcut de artistă

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie cu medicul stomatolog George Cristian. Artista a făcut anunțul, luni seară, pe pagina personală de Facebook.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețeaua de socializare.

Anca Turcașiu și Cristian Georgescu s-au cunoscut în Statele Unite, iar acum 22 de ani își uneau destinele. Anterior, Anca Turcașiu a avut o relaţie de 4 ani cu solistul Gheorghe Georghiu.

Sursa foto: adevarul