Ancheta a Politiei Bacau, dupa ce un agent a AMENINTAT ca se SINUCIDE

Politia Judeteana Bacau a declansat o ANCHETA in cazul unui agent de la Ordine Publica, dupa ce acesta s-a blocat intr-unul din birourile Politiei Moinesti, amenintand ca se SINUCIDE cu pistolul din dotare, pe motiv ca nu ar fi apreciat la valoarea sa si ca ar fi marginalizat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, agentul de la Ordine Publica se afla in timpul serviciului la Politia Municipala Moinesti, cand, la un moment dat, s-a incuiat intr-unul din birouri si a amenintat ca se va IMPUSCA daca nu ii vor fi ascultate problemele cu care se confrunta la serviciu.

Citeste si: POLITISTI DE LA SECTIA 3, SUSPECTATI CA AU BATUT ALEGATORI LA EUROPARLAMENTARE, AU FOST RIDICATI SI DUSI LA AUDIERI

Conform sursei citate, sefii directi ai politistului au anuntat imediat conducerea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau, iar comandantul IPJ si un negociator din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale au mers sa discute cu agentul. Politistul, care a refuzat sa descuie usa, i-a transmis sefului IPJ Bacau ca intentioneaza sa se SINUCIDA, motivand ca nu ar fi apreciat la valoarea sa si ca se simte marginalizat.

Dupa mai multe ore de negocieri, AGENTUL a deschis usa, ulterior fiind transportat, cu acceptul sau, la Sectia Psihiatrie a Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Desi medicul specialist i-a recomandat sa se interneze, politistul a refuzat.

Incidentul a avut loc in 23 octombrie, iar de a doua zi a politistul din Moinesti a intrat in concediu medical.

Citeste si: POLITISTI DE FRONTIERA, IMPLICATI INTR-O RETEA DE TRAFIC DE TIGARI

Agentul de politie a mai avut probleme comportamentale si in trecut, motiv pentru care, in perioada 2007-2013, in urma evaluarii anuale, i-a fost retrasa arma din dotare.