Ancheta la parcul de distractii din Eforie Nord, dupa ce un tanar a murit ieri electrocutat

parc-distractii-eforie-nord

O echipa de experti a demarat, marti, o ancheta in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord, unde un baiat in varsta de 17 ani a murit electrocutat cu o zi in urma. Din primele date se pare ca baiatul ar fi atins o parte a platformei, iar anchetatorii vor sa vada daca sunt probleme la instalatia electrica. 

La aceasta ora o echipa de experti cerceteaza legaturile electrice din parcul de distractii din Eforie Nord, inclusiv cele de la panoul ENEL. Se stie sigur ca sunt probleme la instalatia electrica, chiar daca, in cursul diminetii, patronul a prezentat toate documentele cu avizele de functionare pentru masinutele din parc. 

Parcul de distractii a fost inchis imediat dupa producerea incidentului. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost curentat, luni dupa-amiaza, sub privirile prietenilor cu care se afla la distractie pe litoral.

Primii care i-aus arit in ajutor tanarului au fost salvamarii de pe litoral. Ulterior, medicii au incercat aproape 2 ore sa-i salveze viata prin manevre de resuscitare. Dupa ce i s-a restabilit pulsul, baiatul a fost dus la spital, insa acolo a murit la scurt timp.

Administratorul societatii care detine parcul de distractii risca sa fie cercetat penal pentru ucidere din culpa, daca ancheta va demonstra ca incidentul s-a petrecut din vina societatii.

Foto: Mondo News