Ancheta la scoala dupa ce o fetita de 11 ani a povestit ca a facut sex

Politistii constanteni au declansat o ancheta dupa ce au primit o sesizare din partea parintilor unei fetite de 11 ani, care are o forma de autism, potrivit careia aceasta a intretinut relatii sexuale la scoala, cu un coleg de aceeasi varsta, informeaza Romania TV, citand “Cuget Liber”.

Reclamatia a fost depus vineri, 21 martie, iar luni dimineata, oamenii legii au dus-o pe fetita la Serviciul de Medicina Legala Constanta, pentru a se stabili daca fata a intretinut raporturi sexuale.

Totusi, se pare ca s-a descoperit ca lucrurile nu au fost chiar atat de grave.

Citeste si: ELEV VIOLATOR, PRINS LA BUZAU DUPA CE A AGRESAT SEXUAL MAI MULTE FETE

“Inainte de ora de educatie fizica, cei doi elevi de clasa a IV-a se aflau pe terenul de sport, impreuna cu colegii. Cei doi s-au sarutat, colegii de clasa au facut cerc in jurul lor si i-au incurajat. La varsta lor, copiii nu stapanesc bine termenii, astfel ca eleva a povestit parintilor ca «a facut sex». Parintii s-au alarmat, cum era si normal, s-au adresat Politiei, si la nivelul scolii s-a dispus cercetarea de catre o comisie de cercetare. Pana la urma, parintii au revenit, dupa ce au avut mai multe discutii cu fiica lor, ca nu a fost vorba de un act sexual”, a declarat Mirela Florea, directoarea Scolii nr. 12 “Bogdan Petriceicu Hasdeu” pentru “Cuget Liber”.

Dupa cele intamplate, parintii celor doi copii au decis sa-si mute copiii la alte scoli, pentru a nu suferi in cadrul colectivului. “Nu a fost decizia scolii, ci a parintilor de a-i muta”, a subliniat reprezentantul unitatii scolare.

Sursa foto: romaniatv.net