Anda Adam a intrat în pielea cântăreței Nicky Minaj! Transformare spectaculoasă! Foto în articol

Anda Adam a intrat în pielea cântăreței Nicky Minaj! Cântăreața a decis că este cazul să facă o schimbare radical în ceea ce privește look-ul pe care îl afișează și care, deja, i-a și obișnuit pe fani.

Din acest motiv, Anda Adam a experimentat un look spectaculos, plin de culoare, de la păr până la machiaj și haine. “Eu am curaj să încerc lucruri îndrăznețe, tocmai de aceea am ales un personaj excentric. Mă bucur pe deplin de această transformare radicală pentru că am ocazia să port culori vii. Adrian Perjovschi chiar a reușit să mă facă să mă simt ca Nicky Mina, iar mie chiar îmi plac provocările. Îmi place Nicky Minaj pentru că este o apariție”, a explicat vedeta.

Citește și: LOREDANA GROZA FĂRĂ MACHIAJ! CUM ARATĂ VEDETA DIS DE DIMINEAȚĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Adrian Perjovschi, împreună cu make-up artist Madda Petcu și stilista Luci Faur au realizat schimbarea în doar câteva ore. Părul albastru, lung, cu breton, machiaj intens, outfit colorat și sexy, sunt doar câteva dintre aspectele la care au lucrat specialiștii pentru a o transforma pe Anda Adam în Nicki Minaj.

“A ieșit senzațional, ne-am distrat ca de fiecare dată la transformare, iar Anda este o profesionistă și suntem foarte bucuroși că a acceptat provocarea noastră”, a explicat hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Sursa foto: facebook / the storyalist