Anda Adam a recunoscut oficial ca este INSARCINATA in 6 luni

De cateva luni de zile presa scrie despre aceasta sarcina minune a Andei Adam insa vedeta n-a confirmat nimic pana acum.

A negat in nenumarate randuri si a rugat presa sa o lase sa spuna ea marea veste cand va fi cazul.

Ziarele de scandal au zis bine, vedeta chiar este insarcinata si a pus un mesaj pe pagina ei de Facebook: “Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!Voi ce credeti ca o sa fie? Fetita sau baiat?“.

Citeste si: TOP: CELE mai fidele 4 zodii ale HOROSCOPULUI

Anda Adam a spus si de ce a negat vestea in prima faza: “Medicul mi-a spus ca orice sarcina este sigura abia dupa ce trece de 12 saptamani, astfel ca si pe parintii nostri i-am anuntat abia dupa nunta de luna trecuta.

Nu am deschis acest subiect fata de nimeni altcineva, nu am dat declaratii ca sa nu ajung sa vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a parut corect fata de cei care ma iubesc si ma sustin sa afle de la mine vestea abia dupa ce primesc confirmarea medicului ca este totul in regula.Si eu si Sorin ne dorim o fetita, dar important este, fireste, ca cel mic sa fie sanatos, indiferent ca este fata sau baiat. Va avea parte de toata dragostea si devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericita.