Anda Adam, accidentare gravă la Exatlon! Prezența artistei în competiție pusă sub semnul întrebării

Anda Adam a suferit o accidentare gravă la Exatlon. Cântăreața s-a lovit teribil la piciorul stâng în timpul competiției concurs și este în cârje. Anda s-a mai accidentat la același picior acum câțiva ani, la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Anda Adam a luptat din greu la încercările la care a fost supusă în timpul Exatlon şi de multe ori a fost câştigătoare. Acum a plătit scump prețul victoriilor, accidentându-se grav la genunchi. A primit ajutor de la medicii din Republica Dominicană, a făcut analize, a făcut un RMN după cum chiar ea a spus în emisiune şi acum merge în cârje, după cum s-a văzut şi pe micile ecrane în ultimele emisiuni din “Exatlon”.

“Andei nu i-au dat medicii niciun răspuns deocamdată şi asta a aspus şi ea în emisiune. Toată lumea speră că va putea continua concursul şi că nu va rămâne cu sechele după această accidentare. Anda Adam este foarte ambiţioasă şi când îşi propune ceva nu se lasă până nu duce totul la capăt. Să sperăm că va fi o problem trecătoare şi că va reveni în ţară la fel de sănătoasă cum a plecat”, au declarat surse din apropierea solistei pentru click.ro.

Citește și:  SCANDAL URIAȘ LA EXATLON: EȘTI PROASTA SATULUI ȘI LA JOC ȘI ÎN GENERAL!

“A avut grijă Anca să mă acidenteze. Îi mulţumesc frumos… super fată! Da, eu sunt operată de menisc la piciorul stâng şi am o sensibilitate la genunchi, in mod special. Mi-a sărit rotula o dată acolo, am revenit aici lânga echipa mea şi am încercat să păşesc şi mi-a sărit din nou rotula. Sper să nu fie nimic foarte grav, o să merg la spital să vad, dar sper să nu fie nimic foarte grav şi să pot să reintru în competiţie”, a mărturisit Anda Adam dupa consultul medical.

“Doctorii spun că nu este foarte grav, doar că e foarte inflamată zona şi am nevoie de repaus total. Adică trebuie să încerc să nu calc în picior, momentan, până nu o să mai fie inflamat. Când stau nu doare deloc, dacă păşesc pe el, da, doare. De aceea evit să calc pe el pentru ca asa mi-au recomandat şi medicii”, a conchis Anda Adam pentru Kanal D.

Sursa foto: captură video KanalD