Anda Adam despre despartirea dintre Bianca si Victor: “Imi pare rau sa aflu ca nu le merge bine”

Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav inainte ca acesta sa faca nunta cu Bianca Dragusanu, a vorbit astazi despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si fostul sau partener.

Anda Adam a dat dovada astazi de diplomatie atunci cand a fost intrebata despre posibila despartire dintre Biana Dragusanu si Victor Slva. Cantareata nu a dorit sa comenteze in detaliu subiectul, fiind rezervata in declaratii. “Nu vreau sa am legatura cu acest subiect. Nu ma priveste. Imi pare insa rau sa aflu ca nu le merge bine. Le dresc tot binele din lume”, a declarat Anda Adam despre subiectul despartirii dintre Bianca si Victor.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au certat dupa ce aceasta a fost plecata la Paris, acolo unde s-a intalnit cu Adrian Cristea, un fost iubit al sau. Victor Slav declarase aseara ca se refera la viitoarea fosta sotie atunci cand vorbeste despre Bianca, in timp ce astazi, desi vedeta declarase ca vrea sa il impace pe Victor si sa ii daruiasca un copil, prezentatorul ProTV a ramas ferm pe pozitii, spunand conform unor surse ca nu ia in calcul impacarea.

Sursa foto: libertatea.ro