Anda Adam o linisteste pe Bianca Dragusanu: Casnicia lui Victor e in siguranta

Anda Adam nu se simte cu nimic vinovata pentru avortul facut de Bianca Dragusanu! Cantareata spune ca nu are nimic de a face cu acest caz si ca intre ea si Victor Slav nu mai e nimic altceva decat o relatie de prietenie.

Anda recunoaste ca a vorbit cu Victor Slav in mijlocul noptii chiar cu cateva zile inainte ca Bianca sa decida ca trebuie sa avorteze. Artista spune, insa, ca discutia cu Victor a fost una total amicala. Slav era deprimat, iar Anda doar ar fi incercat sa il imbarbateze:

“Ca de obicei, se scoate din context orice declaratie pe care o dau. Mi se pare firesc sa ajungi la un moment dat sa vorbesti cu un om cu care ai avut totusi o relatie de sase ani. Sa vorbesti civilizat, mai ales atunci cand simti ca are nevoie sa comunice. Mi-a spus ca ii este foarte greu din pricina presiunii din partea presei asupra lor, ca isi doreste liniste si ca ii vine sa fuga in lume, asa cum se zice. Am incercat sa il linistesc.

I-am spus ca si eu simt aceeasi presiune insuportabila si ca imi vine de multe ori sa las balta totul si sa urc in primul avion.  De aici s-a tras gresit concluzia ca am “fugit in lume impreuna”??? Nici gand! Ce a fost intre noi s-a terminat acum un an, nu mai este cazul sa se creada altceva. Suntem oameni normali, civilizati, care au ramas totusi amici, desi am pornit pe cai separate. Este un om insurat si ii doresc tot binele din lume”, a declarat Anda Adam pentru wowbiz.ro.

Reactia Andei Adam vine dupa ce a fost acuzata ca ar fi reprezentat unul dintre motivele pentru care Bianca Dragusanu ar fi decis sa avorteze copilul lui Slav.