ANDA ADAM se pregateste de nunta – imagine in premiera cu rochia ei de mireasa

Anda Adam este logodita cu omul de afaceri Sorin Andrei iar pe data de 7 iunie aceasta se va casatori. Sunt impreuna de mai putin de un an de zile insa iubirea dintre cei doi este incredibil de puternica si mare.

Pregatirile pentru nunta sunt in toi si pe ultima suta de metri. Vedeta nu s-a putut abtine si ne-a aratat deja o fotografie cu rochia ei de nunta si cu invitatiile la nunta.

“Invitatiile noastre pentru nunta au piatra Swarovski. Nu vom avea sarmale la nunta. O sa fie open bar, scena piscina. In jur de 500 de invitati vor fi. Nu va fi toata lumea imbracata in alb. Fetele au fost incantate, dar baietii nu. O sa facem un stand la intrare cu costume de baie, pentru cine il uita. Facem si o proba de machiaj ca sa vedem cum imi sta mai bine. Nu vreau ceva incarcat, clar va fi un coc. Doar sacoul lui va fi alb. Eu vreau sa stea toata lumea la candybarul pe care l-am pregatit, o sa am un orgasm culinar. Nu va asteptati sa am vreo jartea, o sa am un slip. O sa fie o nunta dinamica. Avem 30 de feluri de mancare”, a declarat Anda Adam pentru Antena 1.

Iata cum arata:

sursa foto