Anda Adam si fotbalistul Catalin Tira se pregatesc de nunta?

Anda Adam s-a intors la Catalin Tira, dupa ce cei doi au mai avut o relatie in trecut. De aceasta data se pare ca iubirea dintre cei doi este de nezdruncinat, daca ar fi sa luam in calcul mesajul postat de Anda Adam pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a publicat o fotografie cu ea si Catalin care o tine in brate, insotita de mesajul: “Strange-ma tare in brate si nu-mi da drumul niciodata”.

Dupa ce au petrecut Sarbatorile impreuna cu parintii fotbalistului, blonda a plecat in Olanda, acolo unde se antreneaza Catalin. 

Gurile rele spun, insa, ca parintii lui Catalin Tira nu sunt de acord cu relatia acestuia cu Anda, in conditiile in care ea este mai mare cu 14 ani.  Tatal sau, fostul mare fotbalist Fane Tira, si-ar fi bagat fiul in sedinta si i-ar fi spus ca nu este de acord cu aceasta relatia.

Fanel Tira considera ca relatia pe care baiatul sau o are cu Anda ii va afecta serios cariera. Aceeasi parere o are si mama lui Catalin, care s-a opus relatiei lor inca din clipa in care a aflat ca “nora” sa este cu 14 ani mai mare decat fiul sau. De altfel, ambii si-au bagat fiul “in sedinta”, incercand sa il convinga sa o paraseasca pe cantareata.