Anda Adam si italianul Pisani, poveste de dragoste cu nabadai! Botezatu ce spune?

Povestea de amor dintre Anda Adam si italianul Marco Pisani tine prima pagina a tabloidelor de astazi. A fost sau n-a fost o relatie de amor intre ei? Deocamdata nu stim adevarul, ci doar varianta italianului Pisani, care a declarat ca Anda a fost la el acasa, unde au facut dragoste. 

Marco Pisani a dezvaluit detalii din scurta relatie pe care a avut-o cu Anda Adam si despre care cantareata a spus ca nu a existat niciodata. Cu ajutorul unor capturi de la camerele de luat vederi pe care italianul le avea acasa, in Timisoara, barbatul a demonstrat la emisiunea “La Maruta” cum artista a ramas peste noapte la el. 

“Ei (n.r. Anda Adam si Catalin Botezatu) fac asta pentru imagine. In iulie, la data de 20, am dormit la ea acasa. Am aflat la Sibiu ca ar fi cu Botezatu. Mi-a dat mesaj: “Uite ca trebuie sa apar cu Botezatu”. Eu am 43 de ani, fata e faina, ne-am distrat. Ea are 33 de ani, nu mai e un pescarus. Fara discutii este o femeie foarte frumoasa. Arata bine, pot sa va spun eu. Eu am fost si cu multe fete mai cunoscute. Numai ca e un pic rece pentru mine. Mie imi place ca o fata sa fie mai pupacioasa. Am dormit cu ea. Eu peste tot, la casele mele, am camere de luat vederi. Acum va arat un pic, doar cand a intrat”, a spus Pisani.

Pe imaginile prezentate in emisiune se observa cum Anda Adam intra in casa acestuia la data de 1 septembrie, la ora 4.50 si iese la ora 11.14, cu parul ravasit.

“Am mai multe filmari. Asta e numai de afara, dar am si de casa. S-a intamplat de mai multe ori. Nu vreau sa ma dau smecher ca am fost cu Anda Adam. Eu am banii mei, nu m-a interesat. M-a deranjat ca a vorbit urat despre mine”, a mai spus Pisani.

“Mi se pare hilar tot ce se intampla. Ma face sa ma gandesc la proverbul «vulpea, cand n-ajunge la struguri, zice ca sunt acri». Dintr-o simpla politete si o socializare ca intre doi oameni normali vad ca s-a ajuns in aceasta situatie deplasata. Nu am nicio relatie cu acest om. Observ ca recurge la declaratii inchipuite si jenante in presa. Nu asa se cucereste o femeie. Nu pe mine, cel putin. Cred ca isi doreste publicitate. Este o relatie strict in imaginatia lui si mi se pare deplasat ca asa se comporta un barbat de 43 de ani cu un asemenea statut social. Observ ca se agata de tot felul de scenarii inchipuite pentru a aparea in ziare. Ca de exemplu, sustinand ca el mi-a trimis acel buchet de trandafiri pe care l-am postat pe Facebook. Credeti-ma, gestul a fost facut de cu totul alta persoana. O persoana care prefera discretia si care stie cum se comporta un adevarat gentlemen”, a declarat Anda Adam pentru Libertatea.