Exatlon. Anda Adam știe cine va câștiga competiția și ce a făcut imediat după eliminare

Anda Adam o vede pe Diana Belbiță câștigătoare la Exatlon și a explicat și de ce, notează wowbiz.ro. După întoarcerea în țară, artista a povestit că luptătoarea are toate calitățile necesare să-și învingă adversarii, tânăra fiind de neoprit.

“Diana a fost propusă de mine pentru această competiție și mă bucur că a ajuns acolo. Înainte să plec am avut doar câteva minute să ne luăm rămas bun. Diana mi-a zis așa: ‘te rog să dai de mami și să-i spui că sunt foarte bine aici’. Este cea mai puțin accidentată dintre toți. Este sănătoasă. Ea a găsit o metodă să treacă peste foame. Doarme. Diana Belbiță poate să câștige această competiție, eu am mari speranțe în ea. Este rapidă, are forță, are un moral puternic. Nu se accidentează des”, a declarat Anda Adam pentru wowbiz.ro.

Citește și: ANDA ADAM A DEZVĂLUIT DE CE DORMEA GOALĂ LA EXATLON CHIAR DACĂ ȘTIA CĂ ESTE FILMATĂ

Întrebată care este primul lucru pe care l-a făcut când a părăsit concursul, Anda a răspuns că a mâncat, în sfârșit, ciocolată la care visa de săptămâni întregi. “Primul lucru pe care l-am făcut când am părăsit competiția a fost să mănânc o ciocolată. Toată lumea de acolo își dorește ciocolată că nu prea ai din ce să-ți iei zahărul. Fructele sunt puține și mici, o banană și o felie de ananas. Deci, da, asta a fost primul lucru. Am savurat o ciocolată”, a mărturisit artista pentru wowbiz.

Sursa foto: kanal D