Anda Adam, schimbare radicala de look si de stil pentru fosta iubita a lui Victor Slav. VIDEO

Anda Adam a avut o aparitie de inalta clasa in emisiunea Te Cunosc de Undeva, difuzata de postul Antena 1. Anda a interpetat senzational piesa „It’s a man’s world” a lui James Brown, iar look-ul sau a fost de-a dreptul surprinzator.

Cu pantaloni si geaca albastru neon, Anda Adam a avut o peruca bruneta, iar interpretarea ei a facut juriul si publicul sa se ridice in picioare si sa aplaude admirativ.

Inainte de a intra in scena, solista a fost sfatuita de Ozana Barabancea sa improvizeze si sa fie cat se poate de creativa, interpretand piesa „It’s a man’s world” cu o voce ragusita. „Nu ai voie sa canti altfel decat perfect. Sa fii cat se poate de creativa”, i-a spus soprana.

La randul lui, Andrei Aradits a sfatuit-o pe artista sa isi imagineze ca este legata de maini si de picioare si ca incearca sa se elibereze cantand.

“Este un personaj dificil. Pe langa faptul ca are o traire foarte intensa si un stil cu totul original, voi incerca sa ma zbat ca si cum as fi intr-o camasa de forta, la spitalul de nebuni, incercand sa scap. Este important sa improvizez, sa fiu un mic varcolac”, a declarat Anda Adam inainte sa intre in scena.