Andi Moisescu, aproape de talente si in vacanta. GALERIE FOTO

Andi Moisescu nu sta departe de talente nici in concediu. Aflat, pe plaja in Grecia, starul tv a organizat concursul “Skiathos are talent”.

Juratul de la „Romanii au talent”, Andi Moisescu, nu se dezice de rol nici pe timpul vacantei. Aflat in Skiathos, insula greceasca de care s-a bucurat timp de trei saptamani impreuna cu familia, Andi a organizat concursul Skiathos are talent, noteaza protv.ro.

Participanti – copiii aflati in vacanta, juriu – pe spranceana, dupa cum declara chiar Andi: „Good guy – Vasilis, Bad guy – Andreas, iar eu, pe post de domnul Andra. Olivia a incercat sa se puna bine cu Bad guy, dar imediat ce-a revenit la masa juriului, colegul a fost necrutator”,a  povestit vedeta.

Din „program” n-au lipsit demonstratiile de wakeboard, mono-ski, gimnastica, numere de echilibru pe canoe, dar nici cantaretii sau dansatorii la catarg.

Andi a profitat de timpul petrecut in Grecia pentru a-i initia pe fiii lui in cat mai multe sporturi nautice. „David a inceput cursurile de wakeboard, iar dupa o saptamana, Luca a inceput sa ma bata la cap ca vrea si el pe schiuri desi, intre noi fie vorba, inca n-are cinci ani”.

Sursa foto: protv.ro