ANDRA a trecut printr-o grea CUMPANA! Nu a mai rezistat si a izbucnit in LACRIMI

ANDRA a trecut printr-o grea CUMPANA! Nu a mai rezistat si a izbucnit in LACRIMI

ANDRA este un artist complet, care se bucura oricand si la orice show de iubirea publicului. Putini stiu insa ce sacrificii a trebuit sa faca pentru a se mentine pe culmi, pentru a fi mereu in topuri.

Cantareata a simtit pe pielea ei, in urma cu ceva timp, ca viata nu e intotdeauna roz. Momentele de cumpana sunt cu atat mai dureroase daca la mijloc sunt parintii. In urma cu mai multi ani, Andra a trecut prin momente cumplite cand a aflat ca mama ei trebuie operata de urgenta, din cauza unor probleme grave de sanatate, potrivit libertatea.ro. Durerea i-a fost adancita de faptul ca nu a putut fi tot timpul alaturi de ea. Andra nu si-a putut lasa deoparte munca si a trebuit sa-si onoreze promisiunile contractuale, chiar daca sufletul ii era lovit de cumplita veste.

Mama ei era grav bolnava si avea nevoie de o interventie de urgenta. Singura multumire a solistei a fost ca macar fratii ei i-au putut fi alaturi. Andra, care tocmai lansase un album de muzica populara, a fost nevoita sa participe la o emisiune televizata, alaturi de fratele ei, Sandel, si sa isi lase pentru cateva ore mama.

Citeste si: ANDREEA ESCA, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO in articol

Gandul ca cea care i-a dat viata sufera, iar ea nu este acolo sa-i aline durerea a coplesit-o pe Andra si, in timp ce interpreta piesa “Drumul vietii ne desparte”, cantareata a izbucnit in lacrimi.

Citeste si: ANDRA, anuntul OFICIAL dupa ce a aflat VESTEA: “E cel mai FRUMOS lucru”. VIDEO

“Am avut la un moment dat niste probleme cu mama, de sanatate, si eram in Bucuresti. Ne-am dus intr-o dimineata la spital si i-au spus medicii ca trebuie sa o opereze. I-am sunat atunci pe fratii mei si la ora 1-2 au fost in Bucuresti. Am simtit in acel moment ca pot sa impart greutatile cu cineva si ca nu sunt singura. tin mine ca in ziua in care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul “Lucru mare-i omenia”. Cantam o melodie, “Drumul vietii ne desparte” si spun sincer am izbucnit in plans. Fratele meu, care este un sensibil, a plans si el. si acum imi vine sa plang pentru ca retraiesc momentele alea, cat de greu ne-a fost. Dar faptul ca am fost impreuna ne-a ajutat. Poate pentru ca imi amintesc de momentele alea grele, in care am avut nevoie de fratii mei, sustin ideea de a avea doi-trei copii. De aceea mai vreau copii”, a declarat Andra pentru Acasa TV.

Intotdeauna a avut o relatie extraordinara cu parintii ei si le este recunoscatoare pentru tot ce au facut pentru ea: “Mama ne-a tinut uniti, ne-a invatat sa ne iubim si sa fim aproape unul de celalalt indiferent de momentele de tristete, de bucurie. Nu am prins vremuri tocmai bune, nu am crescut in puf. Am invatat sa fim economi, am invatat sa ne bucuram de putinul pe care-l aveam si sa-l impartim indiferent de cat aveam. Tata a invatat cum sa faca contractele cu casele de discuri, toate astea numai pentru binele meu si intr-adevar avem o relatie foarte speciala, ne cunoastem dupa priviri, e omul pe care-l cunosc cel mai bine”, povesteste Andra.

Mondo News iti recomanda si: SURPRIZA de proportii la PRO TV! Cine sunt oamenii REANGAJATI dupa ce au fost DATI AFARA

In ceea ce priveste relatiile sentimentale, parintii i-au lasat libertatea de a alege: “Parintii mei au fost foarte moderni in gandire, adica nu s-au gandit ca nu trebuie, daca faci cariera, sa ai iubit. Eram clasa a 10-a cred si mi-am facut si eu primul iubit. Le-am zis parintilor mei si m-am dus, tin minte, cu o prietena la prima intalnire. Nu eram obijsnuita cu Bucurestiul si cu lumea de aici. Mi se parea ca oricand mi se poate intampla ceva, dar am fost menajata de cei din jurul meu si a fost bine”, a mai spus Andra pentru Acasa TV.