ANDRA, anuntul OFICIAL dupa ce a aflat VESTEA: “E cel mai FRUMOS lucru”. VIDEO

ANDRA este in culmea fericirii. Aflata in vacanta in Tenerifie, alaturi de sotul Catalin Maruta si fiul David, frumoasa cantareata a fost placut surprinsa sa afle ca noua ei piesa a depasit recent doua milioane de vizualizar pe YouTube.

ANDRA a colaborat cu Liviu Teodorescu pentru piesa “ASA E DRAGOSTEA”, melodie care i-a cucerit imediat pe fanii celor doi artisti, dovada fiind numarul foarte mare de vizualizari in numai o saptamana de la lansare.

Citeste si: CATALIN MARUTA, IMAGINEA CU CARE ISI VA INNEBUNI FANII! FOTO IN ARTICOL

Fericita de succesul pe care il inregistreaza in plan profesional, ANDRA le-a multumit fanilor. Aflata in Tenerife alaturi de Catalin Maruta si fiul lor, David, cantareata pastreaza des legatura cu fanii de pe Facebook.

“Cel mai frumos lucru in dimineata asta, a fost cand m-am trezit sa vad ca am depasit 2 milioane de vizualizari. Asta inseamna ca va place piesa. Ma bucur din toata inima ! Voi sunteti inspiratia mea si e tare bine sa va stiu aproape !! Va iubesc “, a scris ANDRA, recent, pe Facebook.

Citeste si: ANDRA A LESINAT IN DIRECT! VIDEO

Videoclipul piesei “ASA E DRAGOSTEA” a fost regizat de Iulian Moga cu care ANDRA a colaboratat la majoritatea single-urilor lansate in ultimii ani. Piesa este o productie marca DeMoga Music si este realizata in colaborare cu Liviu Teodorescu.

Sursa foto si video: libertatea.ro, youtube.com