Andra are un salariu fabulos la Pro Tv! Familia Măruță câștigă bani cu găleata

Andra încasează un salariu fabulos de la postul de televiziune PRO TV, acolo unde este jurat la două emisiuni de mare succes. De asemenea, și soțul ei, Cătălin Măruță, are un salariu impresionant, informeaza bugetul.ro.

Andra nu este doar cântăreață, ci și jurat la două dintre emisiunile de mare succes de la Pro TV, „Românii au talent”  și „Vocea României Junior”. Andra, care anul trecut a fost plătită cu 1.000 de lei pe minut la o cântare, ia bani frumoși de la postul de televiziune unde lucrează, potrivit bugetul.ro

Se pare că Andra ar câștiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”. O sumă similară ia și pentru serviciile de jurat de la o altă emisiune – „Vocea României Junior”.

Citeste si: ANDRA SE SIMTE BINE PE BANI PUBLICI! SUMA URIAȘĂ CARE A PERCEPUT-O PENTRU 40 DE MINUTE DE CÂNTAT

La aceste sume considerabile se adaugă și concertele pe care artista le susține, tarifele ajungând, potrivit unor surse muzicale, la 6.000 de euro. În plus, Andra mai încasează bani și din reclamele pe care le face.

La rândul său, Cătălin Măruță, partenerul de viață al cântăreței, aduce și el bani frumoși la veniturile familiei. Potrivit aceleiași surse, prezentatorul de televiziune ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, însă, s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea pe care acesta o moderează a fost mutată din prime time.

La salariul respectiv s-ar mai adăuga alți bani pe care moderatorul de televiziune îi face din prezentarea unor evenimente private, în jur de 2.000 de euro.

Sursa foto: protv.ro