ANDRA dezvaluie cum a SLABIT dupa sarcina: 10 kg s-au dus deja si voi mai slabi

Andra are un mod vesel, sanatos si… relaxat de-a privi viata, indiferent ca vine cu bune sau cu mai putin bune. Asa se face ca “problema kilogramelor” cu care a ramas dupa nastere – una majora pentru cele mai multe vedete – pentru ea a fost… neinsemnata.

“Dupa o sarcina, cred ca lucrurile se cam refac de la sine”, a marturisit vedeta.

Desi stii ca se-mparte intre concerte, inregistrari, evenimente, emisiunea de la PRO TV  – au reinceput preselectile pentru “Romanii au talent” – si familia ei din ce in ce mai numeroasa, Andra iti da impresia ca e… maestru zen.

Pentru ea nimic nu e un capat de tara si totul are o rezolvare. Inclusiv problemele legate de silueta, care pentru majoritatea vedetelor proaspat devenite mame sunt motiv de depresie.

Ne-a marturisit ca nu s-a infometat pentru a redeveni supla, n-a recurs la regimuri drastice – in care, de altfel, nu crede -, si nu s-a privat de micile placeri culinare fara de care viata ar fi poate mai trista.

CITESTE SI: SELENA GOMEZ face chimioterapie. De ce BOALA CUMPLITA sufera artista

“Cea mai buna dieta este, pur si simplu, normalitatea… Eu am mai spus si sustin in continuare ca nu cred in regimurile drastice sau concepute dupa un plan riguros. Nu ma reprezinta si nici nu mi se par sanatoase. Sunt atenta la ceea ce mananc. Dupa o sarcina, cred ca lucrurile se cam refac de la sine. As zice ca vreo 10 kilograme din cele 15 luate s-au dus deja, le-am spus «adio». Si voi mai slabi, stiu ca n-am de ce sa-mi fac griji. Eva ma ajuta!”, spune Andra.

Catalin si David, topiti dupa cea mica

Cea mica a devenit, cum era de asteptat, centrul universului celor doi parinti celebri. Dar nici David nu lipseste la apel. Baietelul de 4 ani al familiei Maruta e atat de implicat in cresterea Evei, incat aproape concureaza cu Catalin la atentia piticei!

“Catalin face de toate. Schimbam scutece amandoi, stim amandoi sa incalzim o sticla cu lapte sau sa facem o baita cu simt de raspundere. De cand e tatic de fata, Catalin e topit, mai ales ca, din cate am observat pana acum, cea mica ii seamana. Iar David e nelipsit din scenele care o au in centru pe Eva… E curios, o iubeste, e atasat de ea, se simte raspunzator pentru fericirea ei. Si deja stie si lucruri practice, inclusiv sa-i tina biberonul. Nu pot decat sa ma bucur”, ne-a mai dezvaluit Andra.

Sursa: libertatea