Andra lanseaza noul videoclip la piesa “Atata timp cat ma iubesti”. Iti place?

Andra lanseaza, luni, un nou videoclip, pentru single-ul “Atata timp cat ma iubesti”, interpretat impreuna cu Marius Moga si lansat in urma cu aproape o luna, alaturi de MediaPro Music. Clipul, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica. 

Povestea clipului este vazuta prin ochii iubitului si surprinde momente dintr-o zi speciala, ziua ei de nastere: Andra se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de infrumusetare se intalneste cu doua prietene, Adela Popescu si Andreea Banica, dupa care, la restaurant, este surprinsa cu tort si sampanie, ca ziua sa se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alaturi de prieteni. “Mi-am dorit ca acest videoclip sa fie mai personal, sa fiu mai aproape de fani si acestia sa vada si o alta parte a mea”, a explicat Andra. 

Printre vedetele care i-au fost alaturi la filmarea clipului se numara Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin si Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy si Miky, fosta solista de la K – pital. “Filmarile au durat peste 16 ore, insa timpul a trecut foarte repede! In plus, petrecerea de la final, cu prietenii si colegii mei, m-a facut sa nu mai simt deloc oboseala. Ne-am
distrat de minune!”, a mai spus Andra. 

Desi ziua Andrei este in august, artista s-a distrat pe cinste la filmari, ba chiar multi prieteni si colegi de breasla si-au intrat foarte bine in rolurile din clip si i-au urat si cantat “La multi ani!”. Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmari, insa i-a facut o surpriza Andrei si i-a fost alaturi la petrecere, prin live streaming. “Il admir foarte tare pe Marius, este un compozitor si un interpret foarte talentat”, a spus Andra. 

Andra a purtat trei tinute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizata de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Melodia “Atata timp cat ma iubesti” este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil! Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la Vocea Romaniei, impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati. Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio. 

Puteti urmari mai jos noul clip Andra feat Marius Moga – “Atata timp cat ma iubesti”: