Andra, mai sexy ca niciodata in clipul piesei “Atata timp cat ma iubesti”. FOTO-VIDEO

Noua piesa lansata de Andra, intitulata “Atata timp cat ma iubesti”, va avea un videoclip foarte indraznet. Andra poarta cea mai provocatoare tinuta in care ai vazut-o vreodata, o rochie complet transparenta care ii lasa la vedere picioarele si posteriorul. Noul single, realizat in colaborare cu Marius Moga, promite sa devina rapid hit. 

Andra a venit, ieri, in emisiunea “La Maruta”, unde a interpretat noua sa melodie si a povestit cum au fost la filmarile videoclipului unde a fost sustinuta de catre colegii sai de breasla. Ca si in clipul piesei “Inevitabil va fi bine”, cantareata i-a avut alaturi pe multi artisti din showbiz-ul autohton, printre care s-au numarat Alina Eremia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Adela Popescu, Mihai Gruia, Corina si Andreea Banica.

“Suntem multi aici, ne simtim bine. Melodia o dedic sotului meu, celor care ma iubesc si celor care se regasesc in aceasta melodie, care ofera si primesc dragoste”, a declarat Andra. 

Andra filmeaza de zor la videoclipul piesei si a publicat pe pagina sa de Facebook cateva imagini de la filmari. Melodia este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil! “Sper sa va placa noua mea piesa. Va multumesc ca ascultati muzica mea, va pup si va iubesc!”, a spus Andra.