Andra si Catalin Maruta, atacati dur: S-o lasam mai moale cu ipocrizia

Protagonistii evenimentului monden al anului, Andra si Catalin Maruta au avut parte nu doar de urari de bine si felicitari dupa botezul fiicei lor, Eva Maria Ioana. Jurnalistul Catalin Chirila ii ataca dur pe cei doi pe blogul sau de pe adevarul.ro, denuntand felul in care Catalin Maruta a promovat un eveniment personal in emisiunea pe care o prezinta la PRO Tv. ”Trebuie s-o lasam mai moale cu ipocrizia si sa ne ferim de cultul personalitatii”, a scris Chirila.

Jurnalistul face aluzie la cel mai recent eveniment din viata familiei Maruta, botezul micutei Eva Maria Ioana, promovat intens la emisiunea tatalui ei. ”Maruta la Maruta, cum s-ar spune, Maruta centreaza, Maruta se boteaza, Maruta filmeaza”, noteaza Catalin Chirila in articolul ”Oda tovarasilor Andra si Catalin Maruta”.

CITESTE SI: Momente dificile pentru Catalin Botezatu. Isi poate risca viata

Andra (29 de ani) si Catalin Maruta (37 de ani) si-au botezat fiica duminica, 11 octombrie. Nasii de botez au fost, ca si la primul copil, fostul patron al echipei CFR Cluj Arpad Paszkany si logodnica sa Ana Maria. Dupa ceremonia religioasa, cei 300 de invitati au petrecut la un restaurant de fite din Capitala.

Toate bune si frumoase, numai ca a doua zi, la emisiunea prezentata de Catalin, subiectul principal a fost botezul din familia Maruta. ”Petrecerea anului, asa cum au catalogat-o cu «modestie» chiar cei care au organizat-o, adica Andra si Catalin Maruta, s-a bucurat de largi aprecieri si de comentarii pertinente din partea realizatorului emisiunii La Maruta, Catalin Maruta care a avut-o ca invitata, mama ce lovitura!, chiar pe Andra Maruta. In cadrul emisiunii, dupa gingasiile de rigoare, am avut parte de imagini in care i-am putut vedea pe copiii lui Maruta, pe parintii lui Maruta, pe socrii lui Maruta, pe nasii si cumetrii lui Maruta, pe colegii si prietenii lui Maruta si pe Andra si pe Catalin Maruta care faceau diverse chestii cum se fac la un botez. La un botez, despre care cei doi au recunoscut plini de emotie si de sine ca a fost ca un fel de-a doua nunta”, a comentat Catalin Chirila pe blogul sau.

 Sursa: click