Andra si Catalin Maruta dezvaluie secretele unei casnicii fericite

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc. S-au casatorit in urma cu cativa ani si au impreuna un baietel. Cei doi sustin ca se iubesc la fel ca la inceput.

 Andra si Catalin Maruta si-au dezvaluit secretele de familie intr-un interviu acordat revistei Viva, numar care va iesi la lumina luni.

“Inainte de a fi vorba de o casnicie reusita, a fost o relatie reusita. Noi nu avem secrete si nu ne folosim de jocuri psihologice ca sa ne facem intelesi. Spunem exact ce avem pe suflet, indiferent ca vorba respectiva arde sau ingheata“, a spus Andra.

Cei doi soti si-au pastrat si acum obiceiul de a-si face declaratii de dragoste, chiar daca nu sunt mereu unul langa altul fizic. Si pentru asta s-au inventat telefoanele.

“Asta vine in mod natural, nu ştiu sa explic de ce, cred ca exista in cazul nostru nevoia sa spunem tot ce gandim, ce simtim. Nu e o obligatie, o traditie sau mai stiu eu ce, e pur si simplu o pornire din suflet”, s-a confesat cantareata.

Intrebata care e partea buna si care e partea rea in a fi casatorita, Andra a spus: “Daca ar fi existat o parte rea, nu mai eram maritata acum. Sigur ca sunt si momente de tensiune uneori, dar asta nu are legatura cu ideea de casatorie oficiala. Asemenea situatii exista in orice tip de familie, de relatie intre oameni. Casatoria nu e simpla, a nu se intelege asta, trebuie sa lupti ca s-o mentii cum ai început-o: frumoasa, senina, plina de visuri. Dar, pe de alta parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu am alaturi un om care ma iubeste, pe care ma pot baza”.

Ca sa mentina relatia frumoasa, Catalin Maruta isi duce sotia in vacante de cate ori se iveste ocazia: “Am impartit vacanta in vacante mai scurte, ca sa zic asa. Ne-am strecurat printre foarte multe alte treburi. A fost o vara cu multa munca: Andra a avut concerte, eu am fost in fiecare weekend plecat prin tara, sa prezint diverse show-uri. Dar am gasit timp, din fericire, sa ajungem si la Marbella, in Spania (unul dintre locurile noastre preferate) de ziua Andrei — e un fel de traditie, mergem acolo de cativa ani in perioada asta. Am mai fost trei zile in Italia, la concertul lui Robbie Williams, la Milano. A fost un super-concert, ca intotdeauna. Am mai fost la mare, in Romania, impreuna cu David, care s-a bucurat la nebunie de plaja si de apa, si am mai ajuns prin diverse locuri, tot la noi in tara, cate o zi-doua… Noua chiar ne place sa calatorim prin Romania. In fiecare an descoperim ceva nou si superb, avem o tara extraordinara, mi-ar placea sa fie mai cunoscuta, mai vizitata”, a declarata starul Pro Tv.

Sursa foto: facebook.com